Uw gevel weer in topconditie? Vraag nu een offerte aan!

Gespecialiseerd in:

Gevelherstel

Doorslaand vocht, scheuren door vorstschade of voegen die in slechte staat zijn? Allemaal redenen om aan gevelherstel of -reparatie te denken. De redenen zijn zo divers dat wij altijd eerst langskomen om de situatie te beoordelen en eventuele oorzaken in kaart te brengen.

Gevelreiniging

Gevels zijn het hele jaar blootgesteld aan alle weerstypen. Met regenwater en wind stapelt al het vuil zich in de jaren langzaam op. Een grondige aanpak zorgt dat uw gevel er na reiniging weer als nieuw uit kan zien. Door gebruik te maken van onze geavanceerde straaltechniek, wordt de gevel zo grondig gereinigd, dat het metselwerk er daarna als nieuw uitziet. 

Gevelrenovatie

De gevel geeft de eerste indruk van uw gebouw. Als u voor de keuze staat deze te herstellen, wilt u natuurlijk dat dit zorgvuldig met aandacht voor de bestaande stijl gebeurt. Daarom hebben wij voor elke gevel, van woonhuis tot monumentaal pand, een unieke aanpak. Dit maatwerk zorgt ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet met behoud van alle oorspronkelijke details. En dat verschil blijft u de komende decennia terugzien!